Kontaktinfo:    

AMAZING FASHION

Björkgränd 1

511 95 Öxabäck

epost: amazingf44@gmail.com

Tel: 0700-170556

Presentation:

Amazing Fashion är ett företag som säljer kläder från olika delar av världen, bl.a. Indien och Nepal. Många av våra plagg har vi själva varit med och designat både när det gäller färgval och modell. Således är vissa plagg helt unika.  Vår ambition är att man som kund hos Amazing Fashion skall kunna hitta speciella och vackra plagg som inte finns att köpa nån annanstans.  

Vi har genom åren byggt upp goda samarbeten med lokala leverantörer som vi besökt och lärt känna. Vår avsikt med detta är att säkerställa bra arbetsförhållanden samt bibehålla en kontinuitet i våra affärsrelationener.

Amazing fashion jobbar mest med ambulerande försäljning och har således ingen fast butik. Vi säljer mestadels på marknader och torg men kan även "poppa upp" i tillfälliga lokaler i Göteborg när möjlighet ges. Vi kan även åta oss uppdrag att komma ut till din arbetsplats för ett "klädparty" eller ett "homeparty" hemma hos dig. Maila elller ring för bokning av tid & plats.

Som ett uttryck av tacksamhet till våra vänner som inte haft samma tur och förutsättningar i livet som oss har vi valt att avsätta en del av vinsten till stöd för handikappade i Indien.

Om du har frågor eller vill handla något av oss så använd dig med fördel av vårt formulär som finns under varje rubrik. Tveka inte att höra av dig. Vi lovar att göra vårt bästa för att ge dig en snabb och god service.