Beställning

Om du vill handla någonting från vår hemsida kan du använda dig av vårt formulär, skicka e-mail eller ringa oss. Uppge namn och nr. på varan, antal, färg och storlek på den vara du önskar samt ditt namn, adress, e-post och telnr.

När vi packat din beställning kontaktar vi dig via e-mail eller telefon ang. pris + fraktkostnad.
Du kan välja att betala dina köp via swish nr 123 596 4481 alternativt göra din betalning till vårt bankkontonr. som du erhåller efter bekräftad beställning. Vid betalning kom ihåg att skriva ditt namn som referens. Alla priser inkluderar moms 25%. Kvitto medföljer försändelsen.

Leverans

Vi skickar dina varor inom 2-4 arbetsdagar så fort din betalning har kommit oss tillhanda. 

Fraktkostnad tillkommer enligt Postens gällande prislista. Vi skickar ej postpaket till boxadresser. 

Ångerrätt och Reklamation

För kosumenter tillämpar vi "distansavtalslagen". Det innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att varan mottagits. Varan skall returneras i oöppnat och oanvänt skick. Kontakta oss för att informera att du ångrar köpet, via vårt formulär eller mail. 

Kunden står själv för returkostnader. Returer som skickas mot postförskott löses ej ut.

Vi följer självklart "konsumentköpslagen" vid reklamationer. Därmed åtar vi oss att byta ut felaktiga eller trasiga varor utan extra kostnad. Kan vi inte ersätta dig med en ny vara gör vi en återbetalning till dig (inom 30 dagar) efter att vi fått den defekta varan i retur. I övrigt följer vi Konsumentverkets rekommendationer.
Om du inte är nöjd eller det är något fel på varan när du packat upp, ber vi dig kontakta oss snarast.
Tänk på att inte ta emot paket med synliga skador. Sådana skador skall rapporteras direkt till postombudet vid hämtningstillfället.
Tänk på att den vara som returneras skall packas på ett sätt som inte åsamkar mer skada än tidigare.

Integritetspolicy 

Amazing Fashion använder Cookies för att hålla reda på dina preferenser under din vistelse på hemsidan. En del av dessa kommer att sparas på din dator för att kunna användas vid nästa besök.

Personuppgifter

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i GDPR. Person- och kontaktinformation etc. sparas i vårt kundregister enbart till kommunikation och beställningar och endast så länge det krävs för att utföra våra åtaganden gentemot dig gällande köp, leverans m.m. samt så länge lagen föreskriver. Amazing Fashion garanterar att inga uppgifter om dig säljs eller används i marknadssyfte av tredje part. Vill du göra ändring av dina kunduppgifter eller bli borttagen ur registret ber vi dig kontakta Amazing Fashion via e-post. 

Övrig info 

Då de flesta av våra produkter är hantverksmässigt tillverkade, förbehåller vi oss rätten till att mindre variationer på storlekar och färger kan förekomma.

Vi reserverar oss mot felaktigheter i innehåll och prislista.

Betalinfo:   

Swish: 123 596 4481   

Bankkontonr: Erhålles efter beställning